Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

All Evenemang

Medicinsk Yoga – prova på!

30 september, 2018 @ 10:00 - 11:00 | Gratis

Välkommen att prova på Medicinsk Yoga med Susann Wass. Något för dig som vill ha yoga som rehabilitering eller bara söker ett mjukt sätt att komma i balans.

Medicinsk yoga är en terapeutisk form av Kundaliniyoga – det är en yogaform som alla kan tillämpa, oavsett ålder och fysik. Något för dig som vill ha yoga som rehabilitering eller bara söker ett mjukt sätt att komma i balans. Yogan utövas sittande på stol eller på yogamadrass.

Då du utövar yoga förbättrar du förutsättningarna för cirkulation och får större rörlighet i muskler och leder. Du blir smidigare, starkare och mer uthållig. Yogan ger dig också kraft och förmåga att ta fram de resurser du har inom dig, så att du agerar medvetet istället för att reagera impulsivt. Många forskningsrapporter visar på att yoga har mätbara positiva effekter avseende bland annat blodtryck, stresshantering, ämnesomsättning, kroppsvikt, humör, depression, sömn, ryggproblem etc.

På ett yogapass har vi fokus på mjuka kroppsrörelser, andning och meditation samt avslappning och vila.  I yogan är det ok att vara olika och du deltar utifrån dina unika förutsättningar. Medicinsk yoga går lika bra att utöva sittande på stol som på en yogamatta.

Vi håller till i Gröna Rummet på Jogersö Restaurang & Konferens

Detaljer

Datum:
30 september, 2018
Tid:
10:00 - 11:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:

Plats

Jogersö Restaurang & Konferens
Jogersövägen 8
Oxelösund, 613 51 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0155-365 40